Brand Focus Stiri

Cu ACE joci la sigur pentru #igienazidezi

20 nov. 2020 2 min

Cu ACE joci la sigur pentru #igienazidezi

Reading Time: 2 minute

ACE România, parte din grupul FATER, anunță extinderea portofoliului de produse. Brand cu tradiție, ACE este practic sinonim cu soluția de igienizare pe bază de clor, formulă care l-a consacrat ca un înălbitor de încredere. Însă, în ultima perioadă, ACE a pus accent pe inovație și a adăugat o varietate de produse în portofoliu, inclusiv formule de înălbitori fără clor și soluții practice de curățare pentru întreaga casă.

„În România, ACE este asociat cu clorul clasic, ajutorul de nădejde pe care îl aveau bunicile și mamele noastre dintotdeauna. Este în mod incontestabil un simbol al curățeniei și al albului impecabil, tradiție cu care, desigur, ne mândrim. Însă ACE este mai mult decât clor! Astăzi, ACE oferă mult mai multe opțiuni consumatorilor, de la soluții practice de curățare a casei (spray, gel, odorizant solid pentru toaletă), până la formule noi pentru eliminarea petelor de pe haine. Misiunea noastră este aceea de a oferi consumatorilor soluții practice și eficiente pentru curățarea și igienizarea întregii locuințe, iar pentru a îndeplini acest obiectiv inovăm permanent. Pentru că da… cu ACE joci la sigur pentru #igienazidezi!”, a punctat Marian Nedelea (Comercial Manager Central Europe, ACE România).

 Soluții practice pentru igienizarea casei

Formulele ACE Ultra Spray Mousse în variantă clasică sau cu parfum floral, ce au în compoziție înălbitor și degresant, datorită spumei dense oferă eficiență și precizie pe suprafețele mici și rufele albe. Elimină petele dificile, asigură o igienă profundă a casei și totodată reprezintă o soluție ideală pentru îndepărtarea mucegaiului.

Pentru igienizarea suprafețelor din baie, a vasului de toaletă și a pardoselilor, soluția este ACE Ultra Power Gel. Datorită formulei cu clor și detergent oferă o igienă profundă și un alb strălucitor. Forma specială a sticlei, permite accesul în zonele înguste și greu accesibile, cum ar fi marginea vasului de toaletă.          

Pentru problemele specifice vasului de toaletă, depuneri de calcar, igienă profundă și eliminarea mirosurilor neplăcute, ACE vine în ajutor cu formulele special create: ACE WC gel Descaler (anticalcar) și ACE WC gel cu înălbitor, care datorită sitemului multi-jet, acoperă și curăță mai bine vasul de toaletă.

Iar pentru menținerea igienei vasului de toaletă și a unui parfum plăcut, ACE aduce noile odorizante ACE WC de toaletă solide, cu parfum de flori de eucalipt, citrice sau briză marină, ce oferă curățenie și prospețime cu fiecare jet de apă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: