Business Companii Stiri Tech

Cu o investiție de 300.000 de euro, TotalSoft lansează o nouă soluție de HR

23 sept. 2020 < 1 min

Cu o investiție de 300.000 de euro, TotalSoft lansează o nouă soluție de HR

Reading Time: < 1 minut

TotalSoft lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea celor mai relevante informații legate de angajați. Serviciul este dedicat atât echipelor operaționale de Resurse Umane, top management-ului, cât și celorlalte departamente dintr-o organizație.

Prin crearea unei aplicații complete de raportare care cuprinde cei mai importanți indicatori de
performanță (KPIs) din zona resurselor umane, TotalSoft oferă companiilor posibilitatea de a urmări
etapele gestionarii forței de muncă, de la planificarea la nivel de business a solicitărilor de recrutare,
până la angajare, onboarding, dezvoltare, evaluare, promovare și separare.

Software As A Service

Soluția poate fi utilizată independent de alte aplicații, putând fi conectată la orice sursă de date (excel, soluții software, diverse baze de date). Unul dintre beneficiile principale este disponibilitatea în regim SaaS (Software As A Service), ceea ce oferă companiilor opțiunea de a plăti strict pentru serviciile utilizate, fără alte costuri suplimentare.

„La baza dezvoltării acestui serviciu de raportae se află nevoile și preferințele clienților noștri, companii de succes din România. În procesul de dezvoltare au participat atât colegii noștri experți în resurse umane, consultanți de business, designeri de produs, consultanți tehnici, cât și specialiști în resurse umane și manageri care ne-au dat feedback în diverse etape ale dezvoltării conceptului”, a declarat Radu Ciucă, Head of Business Intelligence, TotalSoft.

Având la bază platforma Tableau, inclusă de Gartner pentru a opta oară consecutiv în categoria liderilor
în soluții de Business Intelligence, soluția TotalSoft nu se va limita strict la furnizarea unor rapoart intuitive, ci țintește funcționalități care permit analize în profunzime a unor profile și comportamente pe
baza cărora se pot face predicții sau corecții de strategie.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: