Antreprenori by eMAG Companii

Cum arată cel mai nou spațiu de co-working din București?

10 dec. 2018 3 min

Cum arată cel mai nou spațiu de co-working din București?

Reading Time: 3 minute

Poți avea confortul și toate beneficiile pe care le oferă un birou ultramodern, într-o zonă centrală a capitalei, fără să mergi într-o clădire de birouri? Da. Dacă alegi un spațiu de co-working. Și, din această lună, Mindspace din Globalworth Campus reprezintă cea mai nouă opțiune pe care o au la dispoziție cei aflați în căutarea unui loc unde să-și stabilească biroul, fie că este vorba de un start-up, o companie cu ceva mai multă vechime sau de freelancing. 

Am fost locatari încă din ziua inaugurării oficiale, așa că, iată, primele impresii și informații, la cald.  

Amplasat pe două etaje în clădirea Globalworth de pe Bd. Dimitrie Pompeiu, la doar câțiva metri distanță de stația de metrou Pipera, un detaliu care devine vital într-un București de multe ori paralizat de traficul de suprafață, Mindspace Business District am aflat că poate găzdui până la 700 de persoane. Acesta este primul dintre cele trei spații de co-working Mindspace anunțate în București, anul viitor urmând să fie inaugurate alte două: Mindspace Victoriei în Tower Center International (2000 mp) și Mindspace City în zona de sud a Bucureștiului (4.400 mp).

De ce Mindspace?

Cu un abonament lunar, flexibil, ai la dispoziție 24/7 un spațiu de birou, zonele comune de lounge, cafenea și bucătărie complet utilată, acces la săli de conferință, posibilitatea de a folosi echipamente multifuncționale, cabine private de telefon, conexiune la Internet, asistență IT, recepţie, servicii de corespondenţă. Un alt avantaj al unui abonament Mindspace este că poți folosi oricare din spațiile din București și din străinătate, fără a plăti nicio altă taxă. În prezent, Mindspace deține 28 de spații de co-working în 13 orașe ale lumii, printre care, Berlin, Londra, San Francisco, Varșovia sau Tel Aviv.

Abonamentele sunt lunare, all-inclusive, cu o singură taxă sunt acoperite toate costurile. 

Atmosfera

Spațiul este amenajat cu atenție la detalii, mobilier personalizat, o combinație interesantă de design chic-urban, cu accente vintage. 

Posibilitatea de networking cu alţi antreprenori sau oameni de afaceri aflaţi într-o etapă similară a dezvoltării companiei, reprezintă un alt avantaj pe care un spațiu de co-working îl oferă.

Contextul pieței

Cererea pentru soluții de birouri flexibile este în creștere an de an. Potrivit rapoartelor emise de companii de consultanță din domeniu precum C&W, CBRE și JLL, acest sector va crește cu aproximativ 30% din totalul spațiilor de birouri la nivel global până în anul 2030.

Compania Mindspace a fost fondată în 2014 de Dan Zakai și Yotam Alroy. Cei doi antreprenori au pornit la drum cu soluții de co-working cu două spaţii în centrul oraşului Tel Aviv. În prezent, Mindspace deţine spaţii de lucru în 13 oraşe – Londra, Varşovia, San Francisco, Washington, Amsterdam, Utrecht, Tel Aviv, Herzliya (Israel), Berlin, Frankfurt, München, Hamburg şi Bucureşti. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: