Stiri Tech

Huntsman Mini, tastatura cu design minimalist

18 iul. 2020 < 1 min

Huntsman Mini, tastatura cu design minimalist

Reading Time: < 1 minut

Razer a anunțat oficial Huntsman Mini, o tastatură de gaming de tip 60% cu switch-uri optice. Huntsman Mini va fi disponibilă pe negru, dar și în ediția specială Mercury White, echipată fie cu switch-urile optice mov de tip ”clicky”, fie cu noile switch-uri optice liniare roșii.

La cerere

Huntsman Mini este răspunsul la cererea din ce în ce mai mare a jucătorilor pentru o tastatură performantă de dimensiuni compacte. Noua tastatură reprezintă soluția ideală pentru jucătorii de Fortnite precum Ceice și Cloakzy, dimensiunile ultra-compacte fiind compatibile cu spațiul limitat pe care îl au la dispoziție.  

Având aproximativ 60% din dimensiunile unei tastaturi obișnuite, Huntsman Mini păstrează toate tastele necesare pentru jocuri. Funcțiile asociate în mod normal cu taste individuale pe tastaturile obișnuite sunt prezente ca funcții secundare ale tastelor existente, fiind inscripționate pe partea laterală a acestora. Folosind opțiunea Hypershift din aplicația Synapse 3, utilizatorii pot asocia tastelor și mai multe funcții sau comenzi macro.

Design-ul minimalist reduce aglomerația de pe birou și lasă mai mult spațiu pentru mișcările de mouse ample.

Prețuri și disponibilitate

Huntsman Mini, cu switch mov de tip ”clicky” este disponibil la prețul de 129,99 euro iar cu switch roșu liniar –  139,99 euro ( începând cu luna august ).

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: