Tech

Cum lansezi un album de muzica? Cu un joc pe mobil

24 mart. 2015 < 1 min

Cum lansezi un album de muzica? Cu un joc pe mobil

Reading Time: < 1 minut

Possible Games a lansat primul joc din lume care marcheaza lansarea unui album de muzica electronica. Disponibil pentru iPhone si iPad (dar in curand si pe Android), „Adventures of Poco Eco” (Aventurile lui Poco Eco) imbina animatia 3D si muzica.

Scopul jucatorului este sa ii ajute pe Poco Eco si tribul sau sa gaseasca sunetele pe care acestia le-au pierdut, prin rezolvarea unor puzzle-urile din cele 12 nivele de animatie 3D. In plus, prin descarcarea jocului, se castiga acces gratuit la noul album de muzica electronica al producatorului muzical iamyank, intitulat „Lost Sounds”, care este si coloana sonora a jocului. iamyank este designer, muzician, producator si compozitor.

Possible Games, cunoscuta pentru jocuri si aplicatii precum Small & Furious, The End App, Die Hard Game, Totoya Creatures, face parte din Possible CEE, o agentie digitala full-service. Aceasta ofera servicii de strategie, media, communication & design, creatie, tehnologie si mobile advertising si detine in portofoliu clienti regionali precum Tesco, Carrefour, Air France KLM, Sanofi-Aventis, MOL, Accenture Services, 1Hotels, Delaco, P&G sau Coca-Cola.

adventures_of_poco_eco_02

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: