Stiri Tech

Cum pot vinde magazinele online românești direct pe Amazon sau eBay

30 iul. 2018 < 1 min

Cum pot vinde magazinele online românești direct pe Amazon sau eBay

Reading Time: < 1 minut

Compania clujeană Blugento, specializată în furnizarea de soluții de ecommerce bazate pe platforma Magento, lansează în colaborare cu DHL Express serviciul Blugento Global, dedicat magazinelor online care vor să își extindă activitatea peste granițe.

Pentru comercianții din România care doresc să vândă și pe alte piețe, platforma Blugento se va integra cu marketplace-uri, comparatoare de prețuri și canale de vânzare din toată lumea și va automatiza procesul de listare al catalogului de produse. Astfel, un magazin din România, construit pe Blugento, va putea să vândă, din aceeași interfață, pe canale populare precum Amazon sau eBay.

„Cu serviciul Blugento Global, businessurile își pot automatiza procesul de internaționalizare, astfel încât să permită realizarea de vânzări în afara țării mult mai rapid, ușor și eficient din punct de vedere al costurilor”, spune Sandu Băbășan, CEO Blugento.

Soluția tehnică oferită de Blugento oferă integrarea cu sute de canale de promovare a produselor din toată lumea, conectarea cu modalități de livrare și plată din peste 200 de țări, facilitarea localizării prin traduceri automatizate și consultanță personalizată pentru businessurile care au în plan să se lanseze la nivel internațional. Prin colaborarea cu DHL Express, Blugento Global oferă clienților posibilitatea de a expedia rapid, la costuri avantajoase, în 220 de țări și teritorii din întreaga lume.

Comercianții pot alege să aibă același magazin în mai multe limbi, permițând plăți în mai multe valute și pot lista un număr nelimitat de produse, urmând să administreze dintr-o singură interfață activitatea pentru fiecare țară în care activează și pot integra diferite soluții de plată, curierat sau marketing.

Blugento este o companie clujeană specializată în furnizarea de soluții de ecommerce bazate pe Magento, cea mai populară platformă de comerț electronic din lume, având peste 300 de clienți în domeniu.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: