Business Companii Stiri

Cum reciclezi deșeurile electrice din casă sau de la birou

17 iul. 2020 < 1 min

Cum reciclezi deșeurile electrice din casă sau de la birou

Reading Time: < 1 minut

Doriți să scăpați de deșeurile electrice din casă sau de la birou? O soluție este să apelați la  numărul TelVerde 0800 444 800. Acesta este un serviciu de colectare gratuit de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție.

Cum funcționează serviciul?

După ce ați făcut o comandă la TelVerde 0800 444 800, veți fi contactat de Serviciul Local de Colectare. Împreună veți stabili ziua şi intervalul orar în care va avea loc ridicarea deşeurilor electrice. Termenul pentru a primi telefon din partea echipei locale este de 3 zile lucrătoare, din ziua următoare înregistrării unei comenzi în call-center. Persoanelor juridice li se oferă documentele necesare de casare. TelVerde 0800 444 800 este un număr apelabil gratuit, din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă, disponibil de luni până vineri între orele 9.00-17.00.

În ultima perioadă, peste 2.000 de tone de deșeuri electrice au luat drumul reciclării prin Serviciul Local de Colectare a deșeurilor electrice, în urma campaniei derulate de Asociația RoRec, alături de autoritățile locale și de partenerii de colectare din 24 de județe.
Deșeurile electrice au în structura lor componente non-biodegradabile, ce conţin substanţe toxice. Ajunse la groapa de gunoi sau în natură, aceste substanţe poluează solul, aerul şi apa.

Foto: © Cingisiz | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: