Companii Stiri

Circuit pe Coasta de Azur în Săptămâna Franceză de la Lidl

30 ian. 2017 < 1 min

Circuit pe Coasta de Azur în Săptămâna Franceză de la Lidl

Reading Time: < 1 minut

Începând din 30 ianuarie, românii pot descoperi savoarea specialităților franțuzești, pe care le vor regăsi, timp de o săptămână, în magazinele Lidl din țară. În plus, produsele din gama Duc De Coeur pot aduce și un circuit pe Coasta de Azur, anunță Lidl, într-un comunicat de presă.

Lidl a ales gustări dulci pentru un mic dejun franțuzesc, dar și produse pentru un meniu de prânz sau pentru o cină festivă. De la madlenele cu unt și ou, la mezelurile frnțuzești sau celebrele brânzeturi cu mucegai nobil, la melci umpluți în stil burgund și vinuri asortate, românii se pot bucura de savoarea produselor franțuzești.

Totodată, cei care vor să încerce produsele franțuzești chiar în Hexagon, pot câștiga un circuit pe Coasta de Azur și zona Provence. Cum? Cei care cumpără de minimum 50 de lei și cel puțin un produs Duc De Coeur și înscriu codul unic de pe bonul fiscal pe surprize.lidl.ro , pot câștiga un circuit de 2 persoane în Franța, oferit prin Lidl Tour. Mai multe detalii și regulamentul complet sunt disponibile pe surprize.lidl.ro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: