CSR Stiri

Cum te poate duce FREE NOW gratis la centrul de vaccinare

10 mart. 2021 2 min

Cum te poate duce FREE NOW gratis la centrul de vaccinare

Reading Time: 2 minute

FREE NOW, serviciu european de servicii multimodale de mobilitate, extinde inițiativa de susținere a vaccinării în România și continuă să ofere curse gratuite tuturor pasagerilor care călătoresc în luna martie prin aplicația de taxi și ridesharing FREE NOW pentru a se imuniza împotriva Covid-19.

Inițiativa lansată de grupul FREE NOW în februarie, cu o investiție totală de 1 milion de euro, în România și în alte 7 țări în care își desfășoară activitatea – Germania, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Grecia și Polonia,  continuă pe plan local ca răspuns la nevoia ridicată pentru soluții sigure de transport către sau dinspre centrele de vaccinare.

„Reacția pasagerilor ne-a depășit toate așteptările, așa că am decis să alocăm fonduri suplimentare pentru a sprijini mai mulți români să călătorească în siguranță atunci când merg să se vaccineze. Cu toții am fost afectați din punct de vedere social și economic de pandemia de Covid-19, iar imunizarea la scară largă aduce o doză de optimism că ne vom putea întoarce cât mai curând la viața noastră de dinainte. Ne bucură să fim parte din soluție și să putem susține comunitățile și orașele prin facilitarea transportului în siguranță către centrele de vaccinare. Impactul demersului nostru confirmă nevoia de modernizare a transportului urban și a rolului esențial pe care serviciul FREE NOW îl are pentru sănătatea orașelor și a locuitorilor lor”, a declarat Anca Gherle, Public Affairs Manager FREE NOW România.

Limita de 18 lei

Pasagerii care călătoresc în următoarea lună către sau dinspre un centru de vaccinare din orașele în care este disponibilă aplicația FREE NOW primesc contravaloarea curselor plătite cu cardul sau un voucher valoric pentru cursele achitate cu numerar, în limita a 18 lei per cursă. Fiecare pasager poate beneficia de 2 curse gratuite care au ca destinație sau punct de plecare un centru oficial de vaccinare din orașul lor. Pentru șoferi, cursele se desfășoară normal, valoarea lor fiind achitată integral.

Ce trebuie să facă pasagerii

  1. Călătoresc cu FREE NOW către sau dinspre unul din centrele oficiale de vaccinare din orașul lor
  2. Transmit detaliile despre curse, împreună cu dovada vaccinării prin completarea formularului disponibil pe pagina https://support.free-now.com/hc/ro/requests/new, precizând că solicită rambursarea călătoriei pentru vaccinare
  3. FREE NOW returnează contravaloarea curselor plătite cu cardul sau oferă vouchere valorice dacă plata s-a făcut în  numerar.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: