Companii Stiri

Cumperi cu cardul pentru acasa si poti castiga o casa

16 dec. 2015 2 min

Cumperi cu cardul pentru acasa si poti castiga o casa

Reading Time: 2 minute

Mega Image anunta lansarea unei noi campanii in parteneriat cu MasterCard. Toti clientii care vor realiza cumparaturi din magazinele Mega Image sau Shop&Go prin intermediul cardului MasterCard sau Maestro in perioada 14 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016 vor avea sansa sa castige un apartament in valoare de 60.000 euro si alte 10 premii constand in carduri prepaid reincarcabile alimentate cu suma de 2.000 euro.

Campania se desfasoara in magazinele Mega Image, Shop&Go, ABCool Food si Gusturi Romanesti, iar inscrierea se va face automat pentru toti clientii care realizeaza cumparaturi din aceste magazine prin intermediul cardului bancar emis sub marca MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitenta a acestuia. Mai mult, consumatorii care isi vor achita cumparaturile prin intermediul cardului bancar contactless, prin simpla apropiere a cardului de terminalul de plata, vor fi inscrisi in campanie cu doua sanse de castig, arata compania, intr-un comunicat de presa.

“Campania Mega Image – MasterCard reprezinta pentru noi metoda perfecta de a imbunatati experienta oferita celor care trec pragul magazinelor noastre, experienta care nu consta numai intr-o larga gama de produse de cea mai inalta calitate, ci si intr-un proces de cumparare simplu si rapid. Plata cu cardul reprezinta una dintre cele mai facile solutii in acest sens si, alaturi de partenerii nostri, MasterCard, dorim sa ii rasplatim pe clientii care vor alege sa isi realizeze cumparaturile in perioada urmatoare cu ajutorul cardurilor MasterCard sau Maestro,” a declarat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

“Platile cu cardul au efect benefic atat la nivelul economiei, cat si al consumatorilor, de aceea desfasurampe plan local numeroase initiative de educatie financiara, dar si de stimulare a platilor cu cardul. Prin urmare, ne continuam initiativele derulate in acest sens prin aceasta noua campanie in cadrul careia detinatorii de carduri MasterCard sau Maestro pot realiza castiguri prin simpla utilizare a cardului la plata cumparaturilor in magazinele Mega Image. Dorim sa le multumim partenerilor nostri de la Mega Image pentru ca au recunoscut beneficiile platii cu cardul si ne sustin”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager, Romania, MasterCard.

Campania se va desfasura in perioada 14 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, iar tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc pe data de 19 februarie 2016.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: