Lifestyle Stiri

Cupa Coca-Cola a ajuns la o noua editie

4 feb. 2016 < 1 min

Cupa Coca-Cola a ajuns la o noua editie

Reading Time: < 1 minut

Cea mai mare competitie de fotbal in sala dedicata tuturor liceenilor din Romania da startul unei noi editii. Echipele de fete sau de baieti din orice liceu din tara isi pot rezerva un loc in Cupa Coca-Cola pana pe data de 26 februarie.

In 2015, aproximativ 6000 de liceeni si-au disputat titlul de campioni, precum si marele premiu – o tabara internationala de fotbal in capitala Spaniei. Campionii din Romania, fetele de la LPS Cluj si baietii de la Liceul Tehnologic Doamna Chiajna, s-au bucurat de aceasta experienta alaturi de castigatorii Cupei Coca-Cola din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Cehia şi Slovacia. 

„La nivel global, Cupa Coca-Cola este unul dintre cele mai importante proiecte ale Companiei Coca-Cola, care reuneste peste un milion de liceeni din peste 60 de tari. An de an ne dorim sa venim in intampinarea pasiunii adolescentilor pentru fotbal si sa-i motivam sa intre in Cupa Coca-Cola, prin standardele si conditiile competitiei. In 2016 speram sa vedem aceeasi dedicare pentru fotbal din partea participantilor, dar si cat mai multi sustinatori in tribune – din randul colegilor, prietenilor sau familiilor celor aflati pe teren. Pentru acestia pregatim diferite activitati sportive la care ne-am bucura sa participe.” – a declarat Daria Gonta, Brand Manager Coca-Cola Romania & Moldova.

Marele premiul al editiei de anul acesta a Cupei Coca-Cola este o super experienta la meciul Romania – Elvetia, din cadrul campionatului UEFA EURO 2016TM, ce se va disputa pe data de 15 iunie, pe stadionul Parc de Princes din Paris.

Mai multe informatii regasiti pe www.cupacocacola.ro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: