Companii Stiri

Cursuri gratuite pentru agenții imobiliari

6 apr. 2020 < 1 min

Cursuri gratuite pentru agenții imobiliari

Reading Time: < 1 minut

Pe durata crizei actuale cauzate de pandemia COVID-19, RE/MAX România organizează cursuri online deschise întregii comunități imobiliare și nu numai, sub umbrela #solidaritateînimobiliare

Prin această inițiativă digitală, RE/MAX își propune să ofere atât informații valoroase livrate de traineri de talie globală, în special pentru profesioniștii din imobiliare care vor să-și aprofundeze cunoștințele, dar și recomandări de business avizate sau bune practici profesionale pentru această perioadă.

„Ne confruntăm cu o situație fără precedent, în care viața socială este redusă la minimum, fiind datoria fiecăruia dintre noi să facă tot ce îi stă în putință pentru a preveni răspândirea virusului. Pe de altă parte, perioada de izolare este o oportunitate uriașă pentru a ne dezvolta sau aprofunda competențele și ariile de interes, iar online-ul ne facilitează acest demers. În acest context, RE/MAX România își deschide resursele de învățare către întreaga comunitate imobiliară și nu numai, oferind acces gratuit la un pachet complex de informații, cunoștințe specializate și recomandări profesionale”, a declarat Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX România.

Cursurile online vor avea o frecvență zilnică (de luni până vineri), începând cu ora 14.00, iar temele, speakerii și link-ul de înscriere pentru fiecare curs se regăsesc pe pagina de Facebook a RE/MAX România. Seria de webinarii va fi susținută de trainerii RE/MAX România, membri ai managementului companiei, dar și alți invitați, profesioniști în domeniu cu recunoaștere si reputație globală în imobiliare. Printre temele abordate se regăsesc atât unele specifice domeniului imobiliar (Contractul de intermediere, Sharing best practice etc.), cât și subiecte de interes general, care își pot găsi aplicabilitatea și în alte arii (Cum să-ți ții business-ul viu și atitudinea bună în vremuri de criză, Managementul schimbării – cum te adaptezi rapid la noua realitate, Remote@Work).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: