Stiri Tech

Cursuri IT gratuite pentru angajați din companii

23 mart. 2021 < 1 min

Cursuri IT gratuite pentru angajați din companii

Reading Time: < 1 minut

ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, extinde programul TechTalent Growth, prin care oferă angajaților companiilor din țară cursuri IT gratuite.

Începând de astăzi, 23 martie, la cursurile IT organizate de ANIS prin programul TechTalent Growth, companii din diferite domenii de activitate, indiferent de dimensiune, dar cu potențial de inovație, își pot înscrie angajații pentru perfecționare în următoarele domenii: programare (DevOps și Java), web
design, administrare de baze de date, DPO.

Condiții

Companiile care decid să înscrie angajați la cursurile IT gratuite trebuie să aibă sediul principal sau secundar din afara Bucureștiului și a județului Ilfov. Participanții la cursuri trebuie, de asemenea, să fie angajați cu contract de muncă, integral sau parțial la compania ce aplică la acest program.

Cursurile se desfășoară online, fiind susținute de formatori cu o vastă experiență în trainiguri și cursuri IT. Participarea la cursuri este gratuită, toate costurile implicate fiind asigurate din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Un angajat poate participa la un singur curs. De asemenea, este încurajată participarea persoanelor cu vârsta de peste 55 de ani.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: