Marketing Stiri

Customer Service de la Renania, de Dragobete

24/02/2017 2 min read

Customer Service de la Renania, de Dragobete

Reading Time: 2 minute

Din seria proiectelor construite sub umbrela “Produs la Târgu Mureș”, cu accent pe antreprenoriatul etnic, Renania a inițiat anul acesta de Dragobete o campanie inedită de customer service.

“Împăcare, împăcare, fără nicio supărare” a fost mesajul pe care Renania l-a trimis ca gest proactiv celor o sută de clienți care, pe parcursul anului trecut, au corespondat cu cei din departamentele de Calitate / Asistență Vânzări pe subiecte legate de caracteristicile produselor, întârzieri sau alte posibile disconforturi.

”A greși e omenesc, dar ce ne-am propus e să le asumăm, să le corectăm și să nu le repetăm. Am alocat timp, energie și resurse ca lista clienților nemulțumiți și a problemelor depistate să scadă substanțial. Cu noile programe de retenție și fidelizare, numărul sesizărilor sau al observațiilor a scăzut. Dar pentru că obiectivul nostru este ‘Zero erori la client‘ și pentru că vrem să dăm greutate ideii de ‘relație‘, din sintagma “‘Relații cu Clienții‘, ne-am propus să alocăm timp adițional, atenție și empatie pentru toate cazurile în care mesajele de la cei cu care lucrăm zilnic nu sunt chiar din categoria ‘Mulțumim, a fost perfect‘”, explică reprezentanții Renania.

”Suntem conștienți că a vorbi despre nemulțumirile clienților e un subiect tabu. Nouă însă ni se pare un act de decență, poate și de curaj. Dar asta pentru că știm că straduința noastră, de a-i vedea încântați la final pe absolut toți cei cu care lucrăm, e reală și constantă. Nu suntem perfecți, dar ne străduim s-ajungem aproape de perfecțiune în fiecare zi. Acesta e mesajul implicit pe care vrem să-l comunicăm și de Dragobete”.

Cartolina, cu mesajul de Dragobete, creată în stilistica proiectului “Produs la Târgu Mures”, a fost însoțită de surprize pentru clienți, croite în aceeași linie.

Renania este o companie cu o experiență de peste 21 de ani pe piața românească specializată în oferirea de produse și servicii în domeniul sănătății și securității muncii.

Echipa Renania, compusă din peste 150 de oameni, lucrează cu mii de companii.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă