Business Companii Management Stiri Tech

Dan Brătășanu, Business Analysis & Solution Architecture la FintechOS

25 sept. 2020 2 min

Dan Brătășanu, Business Analysis & Solution Architecture la FintechOS

Reading Time: 2 minute

FintechOS, furnizor global de tehnologie pentru domeniul financiar-bancar și al asigurărilor, l-a cooptat pe Dan Brătășanu (32 de ani) în echipa de management, pe poziția de Business Analysis and Solution Architecture Director la nivelul Europei Centrale și de Est.

Cu peste 10 ani de experiență în analiza de business, Dan s-a specializat în banking și fintech. De-a lungul timpului a contribuit la dezvoltarea unor organizații de prestigiu, cum ar fi Deutsche Bank.

”Este cel mai bun moment pentru noi să atragem oameni valoroși în echipă, cu o cunoaștere la firul ierbii a industriei și a arhitecturii de business în organizațiile financiare. Credem că aceasta este prioritatea numărul unu în relația cu clientul, dat fiind că cererea pentru soluții la cheie este în creștere. Îi asigur pe clienții FintechOS că vor beneficia nu doar de soluții tehnologice de ultimă generație, ci și de un know-how de business de elită, și de partenerul potrivit pentru migrarea afacerii lor spre o economie digitală”, a declarat Gareth Evans, Chief Delivery Officer in Engagement & Delivery al FintechOS, care va lucra îndeaproape cu Dan Brătășanu.

FintechOS își întărește garnitura de management într-o perioadă în care asistăm la o schimbare majoră de optică în rândul organizațiilor financiare, pe fondul creșterii ponderii digitalului în mixul cu serviciile analogice. După declanșarea pandemiei, companiile de servicii financiare au accelerat transformarea end-to-end astfel încât să pună în centru consumatorul, și să se adapteze noii realități.

Echipe internationale

Cooptarea lui Dan Brătășanu în echipa FintechOS are loc la scurt timp de la numirea în funcția de Chief Technology Officer a olandezului Remco Jorna, cu o vastă experiență în crearea de strategii IT și arhitecturi complexe de tip enterprise atât în domeniul bancar, cât și al asigurărilor. 

Întărirea la nivel de top management este un pas firesc de consolidare a creșterii FintechOS, care se pregătește de o nouă rundă de finanțare (Serie B). Și la nivel de produs compania a continuat să inoveze în 2020, FintechOS lansând în luna iunie cea mai recentă versiune a tehnologiei sale – FintechOS 20.R2, pentru a sprijini organizațiile de servicii financiare să răspundă rapid crizei induse de Covid-19.

Astfel, băncile și companiile de asigurări cu care FintechOS are în derulare acum proiecte pot lansa produse și servicii într-un timp foarte scurt (6-8 săptămâni), pe toate canalele, într-un mod complet automatizat și personalizat pentru clienții lor.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: