Tech

Dan Dragomir: Top gadget 2013

ian. 16, 2014 2 min

Dan Dragomir: Top gadget 2013

Reading Time: 2 minute

Dan Dragomir este blogger IT (Computerblog) si consultant pentru proiecte online si social media. Fost jurnalist IT, a luat de-a lungul timpul trei premii pentru articolele publicate in Ziarul Financiar, Saptamana Financiara si pe blogul sau.

 

 

Smartphone: LG G2

Inainte de toate trebuie spus ca terminalul de top va depinde totdeauna de preferintele legate de ecosistem si de tehnologiile utilizate. Practic sunt doar 3 – 4 modele la varf, Samsung concureaza cu Galaxy Note 3, LG cu modelul G2, Apple are noul iPhone 5S, iar Nokia are doua modele excelente, Lumia 925 pentru cei ce vor un terminal business si Lumia 1020 pentru pasionatii de fotografie. Toate sunt varf de gama si au avantaje si dezavantaje. Eu sunt fan Android, Note 3 mi se pare un pic prea mare, asa ca anul acesta votez telefonul anului LG G2.

 

 

Tableta: Nexus 7 2013

 

O alegere foarte grea, mai ales ca avem diferite categorii de tablete. Cea mai puternica si performanta ramane iPad Air, cea mai buna ca raport calitate/performanta/pret este Nexus 7 2013. A aparut acum si zona de 8 inch, unde iPad Mini Retina este o alegere excelenta, iar pe Android exista LG G Pad.

 

 

 

 

 

 

Laptop: Asus Taichi

Laptopul anului 2013 este cel touchscreen, noul trend s-a impus deja pe piata, peste 11% din vanzari sunt laptopuri touchscreen. MacBook Pro 13 este un laptop exceptional, dar care nu a respectat acest trend. Dintre modelele Windows 8 de top eu aleg Asus Taichi pentru cea mai buna combinatie ultrabook/tableta si Transformer Book Trio pentru cel mai flexibil sistem.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: