Management Stiri

Dar din dar si multe like-uri

24 dec. 2014 2 min

Dar din dar si multe like-uri

Reading Time: 2 minute

Peter Sealey, unul dintre primii membri ai Board of Advisors Facebook a donat echipamente Apple profesorilor Transylvania College din Cluj-Napoca

Mos Craciun exista insa, se pare ca acesta nu este din Finlanda ci tocmai din Silicon Valley. Transylvania College, singura scoala din Romania acreditata pe curriculum romanesc si curriculum Cambridge, a primit din partea lui Peter Sealey, unul dintre primii membri ai Board of Advisors Facebook si CEO la firma de consultanta The Sausalito Group, o donatie constand in 90 de laptopuri si tablete Apple destinate profesorilor si asistentilor acestei institutii, in scopul construirii planurilor de lectii al accesarii de resurse suplimentare pentru predare in clasa. Peter Sealey specialist in branding, publicitate si marketing a lucrat, in calitate de consultant pentru companii mari precum Sony, Nokia si a ocupat pozitia de director de marketing la Coca-Cola. Acesta a vizitat Transylvania College si a sesizat potentialul enorm pe care il au profesorii si elevii institutiei, dar si nevoia de a fi in pas cu tehnologiile momentului. In urma vizitei, cei 67 de profesori ai institutiei de invatamant au primit fiecare cate un laptop MacBook Air, in timp ce 23 de asistenti au primit iPad-uri, prin care sa isi sustina activitatea didactica la cel mai inalt nivel.

„Pe langa cea mai buna educatie, intr-un campus ultra-modern care ofera accesul la tehnologie de ultima ora, fiind singura scoala din tara dotata cu sistem de proiectie 3D, elevii primesc informatii relevante pentru lumea in care traim, dar si pentru lumea in care ei vor trai si vor profesa ca adulti, fiind pregatiti sa faca fata cu succes oportunitatilor si provocarilor din viitor. Cu ajutorul acestor echipamente, profesorii si asistentii nostri isi vor putea pregati mai usor cursurile si vor avea acces la numeroase resurse. Pe aceasta cale, ii multumim inca o data domnului Peter Sealey pentru increderea acordata si pentru gestul sau generos”, spune Ruxandra Mercea, Director Executiv Transylvania College .

Transylvania College este singura scoala internationala din Romania care ofera un traseu educational complet, de la cresa pana la liceu, cu un sistem de boarding-internat dupa model britanic, dedicat in mod special elevilor de liceu si celor care intra in clasa a-VIII-a. In anul scolar 2014-2015, aproape 600 de elevi, din 25 de tari, de pe sase continente au ales Transylvania College pentru educatia la standarde internationale oferita de aceasta institutie. Dezvoltarea profesionala si perfectionarea intregii echipe este o prioritate de top a institutiei, atat profesorii cat si echipa de management si personalul administrativ fiind cooptati in programe de formare continua, dezvoltate in scoala sau oferite in centre de specializare din tara si din strainatate.   

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: