CSR Stiri

Hai la olimpiadă, provocare acceptată

27 apr. 2017 < 1 min

Hai la olimpiadă, provocare acceptată

Reading Time: < 1 minut

Un procent de 80% dintre elevii implicați în programul „Hai la Olimpiadă!”, organizat de către Fundația eMAG cu sprijinul BCR, au participat la concursurile locale și regionale de Matematică, Fizică și Informatică. Mulți dintre ei s-au calificat chiar la etapele următoare, concurând astfel la olimpadele naționale.

Programul „Hai la Olimpiadă!” a început în anul școlar 2012-2013, cu trei centre în București, în cadrul cărora se pregăteau 400 de elevi, sub îndrumarea a 44 de profesori. În fiecare an, rețeaua centrelor de pregătire ale programului s-a extins. În prezent, numără:

  • 22 de centre în 12 orașe din România
  • 3.286 de elevi pasionați de Matematică, Informatică și Fizică
  • 290 de profesori dedicați

Dincolo de rezultatele foarte bune obținute la olimpiade și la competiții, programul îi ajută pe elevi să studieze suplimentar disciplina care îi interesează și să interacționeze cu alți copii care împărtășesc aceeași pasiune. Pregătirea pentru performanță se desfășoară în cele mai bune condiții și oportunitatea de a participa la pregătire se oferă tuturor copiilor care pot și doresc să se pregătească la un nivel peste medie. Profesorii din centre sunt recompensați pentru orele de pregătire, iar cele mai bune rezultate ale copiilor la concursurile naționale și internaționale sunt premiate de către Fundația eMAG și BCR.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: