Stiri Tech

Dăruiește Viață, prin Revolut, spitalelor din România

1 apr. 2020 < 1 min

Dăruiește Viață, prin Revolut, spitalelor din România

Reading Time: < 1 minut

Utilizatorii români ai Revolut pot sprijini lupta împotriva COVID-19 donând către „Dăruiește Viață”. Asociația a anunțat că toate donațiile strânse începând cu 11 martie 2020 vor fi direcționate către cumpărarea de echipamente de protecție pentru cadrele medicale și echipamente medicale pentru dotarea spitalelor județene și de boli infecțioase din țară.

Utilizatorii Revolut pot sprijini lupta împotriva COVID-19 prin rotunjirea tranzacțiilor efectuate și donarea restului rămas, prin stabilirea de plăți recurente sau prin efectuarea unei singure donații. Nu există o sumă minimă care poate fi donată, iar funcționalitatea poate fi activată și dezactivată oricând.

Primele donații au fost folosite pentru a cumpăra echipamente medicale, halate și echipamente de protecție pentru personalul medical din mai multe spitale din țară: Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, Spitalul de Boli Infecțioase Brașov, Spitalul de Urgență Craiova, iar din București Institutul Matei Balș, Institutul Clinic Victor Babeș, Spitalul Clinic Colentina, Institutul Clinic Fundeni și Spitalul Colțea.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: