Lifestyle Stiri

Eleganța cadourilor personalizate

19/12/2017 2 min read

Eleganța cadourilor personalizate

Reading Time: 2 minute

Dacă sunteți în căutarea cadoului ideal pentru un coleg de birou sau poate chiar pentru șeful companiei, atunci este bine să știți că Sarto bespoke vă așteaptă cu cadouri unice și personalizate.

Vine iarna! Și odată cu anotimpul rece, vin și sărbătorile. Iar dacă încă nu știți ce să le cumpărați celor dragi sau colegilor de birou, atunci Sarto bespoke vă poate sări în ajutor. Brandul românesc de vestimentație vă propune o selecție de cadouri personalizate, cu care nu veți da greș niciodată: De la accesorii simbolice ca batiste, cravate, papioane, ace de cravată, ace de guler, butoni cu pietre semiprețioase și balene de argint și până la piese vestimentare confecționate din cele mai fine țesături din lume. Dacă doriți să faceți un cadou simbolic, de calitate, consilierii Sarto vă stau la dispoziție cu sfaturi și idei care vor satisface și cele mai înalte așteptări.

Tot din magazinul brandului românesc puteți opta pentru ședințe de consiliere vestimentară, cămăși confecționate la comandă din bumbac egiptean sau pentru un luxury valet box. Dacă Moș Crăciun este mai generos anul acesta, atunci puteți dărui și cadouri cu adevărat prețioase cum ar fi piesele vestimentare din Alpaca Suri sau Vicuna, materiale rare a căror prelucrare este controlată atent de celebrele branduri.  

„Pentru că vrem ca experiența cadoului Sarto să fie cu adevărat deosebită și lipsită de agitația deplasării prin oraș, inclus este și serviciul Sarto On Call, prin care venim noi la destinatarul voucherului cadou – serviciu disponibil deocamdată în București – sau dacă alege să vină la noi, beneficiază, la cerere, de loc de parcare dedicat în garajul subteran Sarto”, spun reprezentanții Sarto bespoke.

Dacă doriți să oferiți cadou o experiență cu adevărat unică, atunci, voucherul Sarto bespoke este soluția ideală, Voucherul Sarto bespoke este la rândul său un produs personalizat ce poartă touch-ul personal. Acesta este sigilat cu ceară caldă și timbru sec, ambalat în mătase și este însoțit de un catalog pe care beneficiarul cadoului îl poate răsfoi pentru a se inspira și pentru a descoperi experiența unui produs cu adevărat unic.  

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă