Digital MarComm

De 1 Mai se încing grătarele … virtual

30/04/2020 2 min read

De 1 Mai se încing grătarele … virtual

Reading Time: 2 minute

De 1 mai, românii pot încinge grătarele, însă doar în izolare, acasă, sau doar virtual. Veranda Mall a creat cu ajutorul realității augmentate un filtru disponibil pe pagina sa de  Instagram. Filtrul a fost lansat împreună cu CreativeVR, sub umbrela Lifestyle de Obor și cu mesajul #UnuMaiDeAlCasei. 

Cu ajutorul realității augmentate, grătarul poate apărea direct în pozele și video-urile distribuite pe Instagram.

Grătarul virtual poate fi accesat de pe pagina de Instagram a Veranda Mall, urmând ca în secunda următoare pe camera telefonului să apară LIVE un grătar cu jar încins, cu un pic de fum și cu mici înșirându-se pe grătar la fiecare click.

În plus, cei care folosesc filtrul pot contribui la susținerea micilor afaceri locale din Piața Obor, în baza unui concurs. Toți cei care îl folosesc se pot înscrie la un concurs prin care pot câștiga vouchere la Terasa Obor, faimoasă pentru micii săi, susținând astfel mici afaceri locale, 100% românești. Voucherele vor putea fi folosite după ridicarea restricțiilor. 

”Ne dorim să îi încurajăm și să inspirăm pe oameni să fie responsabili și să respecte măsurile de prevenție. Sperăm să oferim puțin entertainment când mulți sunt, poate, triști că nu pot ieși din casă să facă ceea ce făceau în mod normal de 1 Mai”, spune Alexandru Dincovici, reprezentant al echipei Veranda Mall.

Filtrul a depășit granițele României, având deja milioane de vizualizări și fiind folosit în poze și video-uri din social media în Germania, Rusia, Ucraina și alte țări.

Foto header: © Lucian Milasan | Dreamstime.com

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă