Companii Stiri

Dead Sea Minerals, noua gamă Cosmetic Plant

30 mai 2017 3 min

Dead Sea Minerals, noua gamă Cosmetic Plant

Reading Time: 3 minute

Producătorul de cosmetice Cosmetic Plant lansează o nouă gamă de produse ce are ca prinicipale ingrediente minerale din sarea de la Marea Moartă, cu efecte terapeutice recunoscute asupra pielii și a sănătății – Dead Sea Minerals.

Dead Sea Minerals cuprinde atât produse cu efect anti-aging destinate tenului matur, cât şi produse cu efect de hidratare intensă, create pentru tenul tânăr.

Pentru această nouă gamă, Cosmetic Plant a apelat, din nou, la ingrediente naturale inovative – minerale din sarea de la Marea Moartă şi extract din alga marină Porphyridium Cruentum, completate cu acid hialuronic. Cele 21 minerale din sarea de la Marea Moartă sunt recunoscute pentru îmbunătățirea metabolismului celular, stimularea regenerării celulare și hrănirea pielii, iar extractul algei marine şi acidul hialuronic au un puternic efect de lifting, de netezire a ridurilor şi de reducere a adâncimii acestora.

„Situată între Israel şi Iordania, Marea Moartă este cel mai adânc punct al planetei noastre, un fascinant miracol al naturii cu numeroase efecte terapeutice dovedite asupra frumuseții pielii și sănătății. Mineralele din sarea de la Marea Moartă, dintre care 12 nu există în celelalte mări sau oceane ale lumii, sunt folosite de multă vreme în industria cosmetică, dar de obicei în produse de lux”, a declarat Susana Laszlo, Director General al Cosmetic Plant.

Pornind de la cele mai importante două efecte ale mineralelor de la Marea Moartă, respectiv menținerea hidratării naturale a pielii și tonifierea țesutului cutanat, noua gamă Cosmetic Plant este împărțită în două tipuri de produse: cu efect anti-aging și de hidratare intensă, iar ingredientele active complementare au fost atent alese în funcție de aceste nevoi comune ale consumatoarelor.

Gama Dead Sea Minerals cuprinde 7 produse şi este formată din două tipuri de creme de zi – una anti-aging pentru femeile de peste 30 ani și una intens hidratantă pentru cele de peste 20 ani -, o cremă de noapte pentru creşterea fermității pielii și două tipuri de măști – una cu efect anti-aging şi una intens hidratantă. Gama este completată de o cremă anticearcăn și, în premieră pentru producătorul clujean, o cremă de corp anti-aging care asigură protecţie împotriva deshidratării pielii şi creşte elasticitatea acesteia. Efectele cremei de zi anti-aging, a celei de zi intens hidratantă şi a măştii intens hidratante fără clătire sunt dovedite prin teste de eficienţă in-vivo.

Potrivit reprezentantei companiei, produsele din gama Dead Sea Minerals se diferențiază, dincolo de un raport calitate / preț corect, și prin textura lejeră, ușor de absorbit, și un miros fresh, aspecte care vor oferi pielii o senzație de confort şi relaxare. În plus, efectele anti-aging și cele de hidratare intensă sunt vizibile imediat și menţinute pe termen lung.

„Cele mai multe produse cosmetice ce au la bază minerale din sarea de la Marea Moartă sunt folosite în primul rând în centre de înfrumuseţare şi SPA-uri de lux, fiind destinate utilizării profesionale. Însă, așa cum noi ne-am obișnuit clientela, ne-am propus să le prezentăm româncelor efectele miraculoase ale mineralelor din sarea de la Marea Moartă într-o formă accesibilă atât din punct de vedere al prețului, cât și al punctelor de vânzare”, a completat Susana Laszlo.

Având în vedere obiceiurile de consum ale româncelor, Cosmetic Plant anticipează că printre cele mai apreciate produse se va afla crema de corp anti-aging care, pe lângă efectele ei benefice, este ambalată într-un borcan reutilizabil elegant, folosit în premieră pentru produsele firmei.

Noua gamă este deja disponibilă în rețeaua hipermarket-urilor Cora, în reţeaua de drogherii DM DrogerieMarkt, în majoritatea magazinelor naturiste și în diverse farmacii, respectiv în shop-ul online al companiei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: