Lifestyle Stiri Tech

Aplicatie pentru vacante fara stres

3 iun. 2015 2 min

Aplicatie pentru vacante fara stres

Reading Time: 2 minute

Preluarea unei masini inchiriate la un pret mai mare decat cel stabilit, o camera de hotel rezervata de acasa care nu mai este disponibila, achizitionarea unui produs care se defecteaza la scurt timp: am vazut cu totii astfel de lucruri intamplandu-se, cand calatorim in strainatate. Datorita ECC-Net: Travel app ai de acum instrumentul perfect pentru a-ti pastra calmul si a-ti cere drepturile in toate limbile Europei. Reteaua Centrelor Europene ale Consumatorilor lanseaza, la timp pentru perioada vacantelor de vara, o noua versiune a aplicatiei sale mobile gratuite: ECC-Net Travel app.
 
Aplicatia a fost dezvoltata pentru a fi un partener de calatorie ideal in interiorul Uniunii Europene, precum si in Norvegia si Islanda, aceasta ii ajuta pe consumatorii europeni sa-si exprime drepturile in 25 de limbi europene.
 
Atunci cand suntem in vacanta, incercam sa evitam situatiile stresante. Acesta este motivul pentru care ECC-Net: Travel app este usor de folosit si ofera o varietate de solutii pentru orice problema. Pentru fiecare situatie, aplicatia nu numai ca te informeaza daca ai anumite drepturi, dar si iti explica modalitatea in care le poti exprima.
 
Cum functioneaza aplicatia?
Dupa selectarea tarii si a situatiei (transport, inchiriere masini, hotel etc), aplicatia iti va arata care sunt drepturile tale si iti va permite sa le prezinti comerciantului in limba sa. Noua sectiune ”Ajutor” ofera date de contact relevante ale fiecarui Centru European al Consumatorilor local, precum si ale ambasadelor locale pentru situatii de urgenta.

ECC-Net: Travel app este disponibila pentru dispozitive mobile cu sisteme de operare iOS, Android si Microsoft Windows si poate fi descarcata din Apple app store (pentru iOS), Google Playstore (pentru Android) si din Windows Apps+GamesStore (pentru Windows Phone). Aplicatia functioneaza offline pentru a evita costurile de roaming.

In fiecare stat membru al UE exista un Centru European al Consumatorilor, precum si in Norvegia si Islanda care ofera sprijin si consultanta gratuite consumatorilor. ECC-Net: Travel app este o initiativa a intregii Retele a Centrelor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: