Companii Stiri

Decathlon continua expansiunea

11 ian. 2016 < 1 min

Decathlon continua expansiunea

Reading Time: < 1 minut

Decathlon a inaugurat cel de-al patrulea magazin al sau din Bucuresti, in zona comerciala Baneasa, intr-o cladire comuna cu Mega Image.

Retailerul francez a ajuns astfel la o retea de 17 magazine fizice si unul online, in Romania.

La evenimentul de inaugurare au participar fostul tenismen Ilie Nastase, gimnastul Marian Dragulescu, atleta Stelei Bianca Razor (campioana mondiala la tineret la proba de 400 metri), precum si capitanul echipei de handbal masculin CSM Bucuresti Iulian Stamate.  Oficialitatile au fost reprezentate de Vasile Motoc, viceprimarul Sectorului 1.

Evenimentul a fost precedat de o conferinta de presa sustinuta de oficialii companiei franceze Eric Mazillier, Country Manager al Decathlon Romania, respectiv Claudiu Fitoiu, directorulmagazinului Decathlon Baneasa.

„Vrem sa ne continuam expansiunea in Romania si sa ne adaptam continuu conceptul la situatia din piata. Daca gasim oportunitati, deschidem si 10 magazine sau poate niciunul. Targetul pentru mine nu este sa deschid magazine, ci sa gasim locurile unde sa exprimam conceptul nostru”, a declarat Eric Mazillier, Country Manager al Decathlon Romania.

Anul trecut, retailerul a lansat diferite formate in patru orase: Oradea, Targu Jiu, Targu Mures si Bucuresti.

“Vom impinge preturile astfel ca toata lumea sa poata face sport”, a declarat la randul sau Claudiu Fitoiu, Director magazin, Decathlon Baneasa.

Echipa Decathlon Baneasa include 70 de persoane.  

Noul magazin are o suprafata de 3.900 de metri patrati.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: