fbpx
Companii

Dent Estet 4 Kids se extinde in Timisoara2 min

11/12/2013 2 min read

author:

Dent Estet 4 Kids se extinde in Timisoara2 min

Reading Time: 2 minute

Dent Estet a anuntat deschiderea primei clinici dentare din afara Bucurestiului, respectiv cea de-a treia unitate specializata, dupa lansarea Dent Estet 4 Kids in 2008 si lansarea Dent Estet 4 Teens in 2012.

Investitia in clinica Dent Estet 4 Kids Timisoara se ridica la 150.000 de euro, iar obiectivele pentru primul an de functionare a clincii Dent Estet 4 Kids Timisoara sunt o cifra de afaceri de 200.000 de euro si 1.000 de pacienti.

“Aproximativ 30% dintre pacientii clinicii Dent Estet 4 Kids din Bucuresti vin din provincie pentru a beneficia de servicii stomatologice dedicate exclusiv copiilor. Din acest motiv, extinderea in afara Capitalei reprezinta un pas firesc in dezvoltarea Dent Estet. Am ales Timisoara pentru potentialul pe care il are zona Banatului si Ardealului, la care se adauga si proximitatea cu Serbia si Ungaria de unde ne asteptam sa atragem in primul an cel putin 10% dintre pacienti”, a declarat Oana Taban, Fondator si CEO, Dent Estet.

Dent Estet 4 Kids Timisoara ofera, in premiera pentru o clinica dentara specializata din provincie, toata gama de servicii de stomatologie pediatrica. Portofoliul include tratamente sub anestezie generala, realizate sub supravegherea medicilor anestezisti din cadrul departamentului ATI al Dent Estet si tratamente ortodontice prin Excellence Ortho Center, singurul departament de Ortodontie din tara cu medici specializati in tratamentul ortodontic specific fiecarei grupe de varsta.

“Odata cu cu deschiderea noii clinci extindem si in Timisoara programul  educational ‘Sa crestem zambete sanatoase’, adresat copiilor, precum si seria de evenimente ‘Dental Care Parenting’ prin care ne propunem sa informam parintii cu privire la importanta sanatatii orale incepand cu aparitia primului dintisor”, a declarat Catrinel Hagivreta, Director Executiv, Dent Estet. Clinica va avea o echipa formata din 6 medici specializati in stomatologia pediatrica, 2 medici ortodonti, 2 medici anestezisti colaboratori si un psiholog si va oferi servicii dentare adaptate nevoilor specifice ale copiilor (endodontie, ortodontie, chirurgie si odontologie). De la deschiderea din 2008, Dent Estet 4 Kids a inregistrat o medie anuala de crestere a cifrei de afaceri de cel putin 20%, in prezent generand aproximativ 30% din cifra de afaceri a grupului. Pentru anul curent, tinta este de un milion de euro. Grupul de clinici Dent Estet cuprinde sase clinici dentare, dintre care doua destinate exclusiv copiilor, una adresata adolescentilor si alte trei adultilor.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *