BizRemote by certSIGN Stiri

Ce măsuri a luat Caroli Foods Group pentru continuarea producției?

apr. 28, 2020 < 1 min

Ce măsuri a luat Caroli Foods Group pentru continuarea producției?

Reading Time: < 1 minut

Ce faci când produci peste 35.000 de tone de produse alimentare anual, ai o fabrică și mai multe depozite în toată țara, iar produsele tale trebuie să ajungă în peste 10.000 de puncte de vânzare? Indiferent de situație, fie că e pandemie sau nu, în condiții normale de piață sau în condiții de criză, ai responsabilitatea ca produsele să ajungă pe rafturile magazinelor și apoi pe mesele românilor. Este cazul Caroli Foods, parte din grupul Sigma, lider pe piața din România atât în valoare, cât și în volum, și unul dintre cei mai mari jucători de profil din regiune. Ce măsuri a luat pentru ca întreg fluxul de producție și distribuție să fie menținut și în această perioadă la cote  normale?   

În fabrică au fost implementate protocoale suplimentare, printre cele mai importante fiind măsurile adiționale de protecție și igienă și echipamentul suplimentar pentru protejarea angajaților. A fost, de asemenea, schimbată procedura de acces în fabrică, au fost operate schimbări în transportul angajaților și al fluxurilor, s-au modificat turele și structura de producție. Accesul în fabrică este permis numai pe baza controlului de temperatură și au fost aduse unele ajustări în structura portofoliului de produse, care să răspundă cerințelor și preferințelor de acum ale consumatorilor pentru produse ambalate direct în fabrică, în vid sau feliate.

Pentru forța de distribuție au fost aplicate măsuri și protocoale suplimentare pentru a proteja și asigura un flux de transport sigur. În centrele logistice, au fost regândite turele de schimb, transportul și anumite proceduri.

La nivelul sediului central, în măsura în care a fost posibil, angajații lucrează de acasă, iar întâlnirile de afaceri s-au mutat în online. Pentru implementarea acestei decizii, au fost achiziționate echipamente și noi instrumente de lucru pentru a asigura mobilitatea și agilitatea echipei care lucrează acum de la distanță.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: