Lifestyle Stiri

Diferenta se face prin excelenta

9 iun. 2015 2 min

Diferenta se face prin excelenta

Reading Time: 2 minute

Cei mai buni studenti din tara au fost desemnati luni, 8 iunie in cadrul Galei de premiere Studentul Anului.  Organizat de Voluntari pentru Idei si Proiecte, a XII-a editie a Galei de Premiere a avut loc la ArCuB si i-a adus impreuna pe finalistii din cadrul celor trei categorii de concurs si pe oameni importanti din domeniu.

Dintre finalistii fiecarei categorii, cei care au avut ocazia sa castige premiul in valoare de 1500 de euro, sunt: Ermiescu Patricia Anita ( Facultatea Arhitectura de Interior, Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”) la Arhitectura, Stavre Ioan Gabriel (Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, Academia de Studii Economie din Bucuresti) la Economie si Tifrea Alexandru ( Facultatea de Automatica si Calculatoare, Universitatea Politehnica din Bucuresti) la IT. Premiile au fost oferite de Westfourth Architecture, Architect Service, Studio 10 M si X Architecture pe categoria Arthitectura, Capital Partners pe Economie, respectiv Bitdefender pe IT.

La categoria Economie, trofeul, impreuna cu premiul de 1500 de euro, a fost castigat de Stavre Ioan Gabriel, student in anul III la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Locul al II-lea si premiul de 500 de euro au revenit studentei Iacob Nadina Alexandra, de la Academia de Studii Economice din Bucuresti, iar premiul III, in valoare de 300 de euro a fost castigat de Cornea Daniel, student in cadrul Universtitatii Babes-Bolyay, Cluj-Napoca.

Lucrarile au fost evaluare de un juriu de specialitate, format din: Sorin Anagnoste, cadru didactic la Academia de Studii Economice din Bucuresti si membrii partenerului financiar pe categoria Economie, respectiv Capital Partners, printre care si Busila Vlad.

De asemenea, studenta care a castigat premiul special, oferit de British Council, in valoare de 200 de euro, este Iacob Nadina Alexandra, iar ceilalti participanti au beneficiat si de vouchere oferite de Fundatia Calea Victoriei.

Evenimentul a fost prezentat de Alexandra Velniciuc, iar in cadrul evenimentului a existat un recital sustinut de Alexandra Usurelu.

De asemenea, cei 9 finalisti au avut ocazia sa participe la un mini-proiect ce a constat in oportunitatea de a participa la o serie de intalniri informale, la traininguri cu Corina Anghel, Andreea Gospodariu si Alina Sandu. Acestia se vor alatura comunitatii formate in ultimii doi ani, avand scopul de a aduce impreuna unii dintre cei mai valorosi studenti din mediul universitar romanesc

Studentul Anului este un concurs national, organizat de studenti pentru studenti, in cadrul asociatiei Voluntari pentru Idei si Proiecte, avand ca scop crearea unei legaturi intre mediul universitar si mediul business. Proiectul promoveaza excelenta si lanseaza studentilor provocarea de a arata ca pot avea performante intr-un context diferit de cel universitar.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: