Management Stiri

Nou CEO pentru Ariston Thermo Group

3 apr. 2017 < 1 min

Nou CEO pentru Ariston Thermo Group

Reading Time: < 1 minut

 

Ariston Thermo Group, o companie din piața de echipamente de încălzire a anunțat numirea lui Laurent Jacquemin în funcția de CEO.

Laurent Jacquemin lucrează pentru Ariston Thermo încă din anul 1992 și de-a lungul acestui timp a ocupat diferite poziții în cadrul companiei. În toți acești 25 de ani, Laurent a ocupat diverse funcții, de la manager de produs până la responsabilități de ordin comercial, atât la nivelul unei singure țări, cât și la nivel regional sau de divizie de business.

De-a lungul carierei sale, acesta s-a făcut remarcat ca lider cu valori solide, fiind capabil să realizeze schimbări importante și să contribuie la dezvoltarea grupului, fiind un adevărat suport pentru creșterea companiei la nivel de rezultate și calitativ. În ceea ce-l privește pe Leonardo Senni, cel care a deținut funcția de CEO în ultimii trei ani, asigurând consolidarea poziției de lider a Ariston Thermo Group, cât și creșterile raportate de companie, acesta va ocupa poziția de Managing Director în cadrul Merloni Holding.  

„Numirea lui Laurent ca CEO al Ariston Thermo confirmă dorința și angajamentul privind valorizarea talentelor din companie ce pot contrinui la creșterea grupului și pot asigura dezvoltarea acestuia”, spune Paolo Merloni, președinte al Ariston Thermo Group.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: