Management Stiri

Din Rusia, cu dragoste pentru cifre

27 aug. 2015 < 1 min

Din Rusia, cu dragoste pentru cifre

Reading Time: < 1 minut

Octavian Popa, Director Financiar al MSD Romania va prelua, de la inceputul lunii viitoare, conducerea departamentului financiar al subsidiarei companiei din Rusia, un business de aproape jumatate de miliard de dolari

Octavian Popa a fost promovat in functia de Director Financiar al Merck Sharp and Dohme (MSD) Rusia si va face parte din top managementul subsidiarei cu sediul la Moscova. Rusia este cea mai rapida piata a MSD din Europa Centrala si de Est, un business de aproape 500 de milioane de dolari pe an. Mai mult, Rusia este una dintre pietele cu cea mai rapida evolutie din lume. Anul trecut, piata farma a intregistrat o crestere de 12%, in timp ce, pentru acest an se estimeaza o crestere de pana la 18%.

Octavian Popa s-a alaturat companiei in urma cu cinci ani si va merge in Rusia cu o experienta bogata in domeniul financiar, de peste 15 ani, dobandita in domenii precum IT si farma. In rolul de Director Financiar al MSD Romania, Octavian a condus o echipa talentata, specializata in raportare, contabilitate, achizitii si comercial si, in plus, a coordonat o serie de initiative locale, una dintre cele mai importante fiind legata de schimbarea modelului de business al MSD Romania.

“Rusia este, probabil, una dintre pietele cu cele mai multe oportunitati de dezvoltare a carierei din lume, un business complex, intr-o piata cu potential enorm, dar si cu dificultati pe masura, o piata in care MSD isi continua promisiunea de a contribui, prin medicamentele si solutiile pe care le ofera, la imbunatatirea starii de sanatate, de bine, a oamenilor”, spune Octavian Popa.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: