Lifestyle Stiri

Discount de 33% la lucrarile din cadrul expozitiei “Interludii”

7 oct. 2015 < 1 min

Discount de 33% la lucrarile din cadrul expozitiei “Interludii”

Reading Time: < 1 minut

Vineri, 9 octombrie, intre orele 18:00 – 21:00, NeoGalateca organizeaza o seara speciala de muzica si fotografie, finisajul expozitiei „Interludii”, semnata de Cornel Brad. Un highlight al serii va fi recitalul de muzica de camera, interpretat de Raluca Stratulat, la vioara si de catre Eliza Puchian, la pian. Lucrarile, semnate de artist vor putea fi achizitionate doar in aceasta seara cu un discount de 33%, in serie limitata de 20 sau 10 exemplare, printate pe hartie fotografica Hahnemuhle Photo Rag Pearl, 320g/sqm.

In perioada 30 august – 10 octombrie expozitia fotografica „Interludii” ne-a introdus in culisele Festivalului George Enescu, printr-o selectie de 140 de fotografii alb-negru, dintre care 70 sunt portrete ale solistilor, dirijorilor, instrumentistilor si dansatorilor care au participat la editia din 2013. Fotografiile, realizate cu precadere in lumina cu intensitate redusa, traducand vizual atmosfera si timpul muzical de atunci, se regasesc si in albumul lansat la Galateca in vara anului 2014.

In aceasta expozitie sunt portretizati mari artisti, precum Sir Neville Marriner, Marek Janowski, Murray Perahia, Antonio Pappano, Boris Berezovski, Christian Zacharias, Ottavio Dantone, Dimitry Sitkovetsky, James Judd, Semyon Bychkov, Katia & Marielle Labeque, Vladimir Jurowsky, Alexandra Dariescu, Maxim Vengerov, Pinchas Zukerman, Vadim Repin, Boris Brovtsyn, Iosif Prunner, Fazil Say, Elisabeth Kulman, Anita Hartig, Julian Rachlin, Mariss Jansons, Lawrence Foster si Ioan Hollender. Prin amptitudinea si ineditul listei de personalitati portretizate, precum si prin spatiul si contextul in care a fost realizat, catalogul este o premiera editoriala in Romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: