Stiri Tech

Soferii achita taxa de pod pe telefon

29 mai 2015 < 1 min

Soferii achita taxa de pod pe telefon

Reading Time: < 1 minut

Serviciul „Taxa de pod” din aplicatia Auto.ro permite utilizatorilor trecerea libera a podului de la Fetesti-Cernavoda pe benzile fara bariera si plata tarifului prin SMS. Astfel, soferii nu trebuie sa mai opreasca la statia de taxare aflata pe prima banda, unde se realizeaza plata cash.
Procesul de plata a taxei de pod din aplicația de mobil Auto.ro este simplu, rapid si sigur: soferii completeaza numarul de inmatriculare si categoria autovehiculului, achita prin SMS, apoi primesc confirmarea instantaneu tot prin SMS. 
Mesajul este valabil pentru o singura trecere si se poate achizitiona inaintea trecerii sau cel târziu pâna la ora 23:59:59 a zilei urmatoare trecerii. 

Auto.ro nu percepe taxa suplimentara pentru serviciul plata taxa de pod. Serviciul este disponibil momentan pentru trecerea de la Fetesti – Cernavoda urmând ca intr-o faza urmatoare, sa fie extins si la alte poduri de trecere.
Auto.ro powered by Vodafone este cea mai populara aplicație auto din România prin care soferii pot realiza o serie de plati auto: taxa de pod, amenda de circulatie, rovinieta, rca, parcare, asistenta rutiera. Se instaleaza gratuit si are peste  4.000 de recenzii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: