fbpx
Management Stiri

Discovery Networks anunta un nou Head of Sports pentru CEE1 min

06/06/2016 < 1 min read

Discovery Networks anunta un nou Head of Sports pentru CEE1 min

Reading Time: < 1 minut

Discovery Networks isi consolideaza echipa de management pe zona de sport. Mircea Medaru este numit Head of Sports pentru Europa Centrala si de Est, inclusiv in Romania

Discovery Networks CEEMEA, divizie a Discovery Communications anunta numirea lui Mircea Medaru in functia de Head of Sports pentru Europa Centrala & de Est. Din biroul de la Bucuresti, Medaru ii va raporta direct Victoriei Davies, VP, Country Manager pentru Europa Centrala & de Est, si va lucra indeaproape cu directorii de programe Eurosport si Discovery Networks.

Numirea lui Medaru vine in contextul in care Eurosport doreste sa devina destinatia preferata in materie de sport pentru publicul local, fapt dovedit si de investitia recenta in achizitionarea drepturilor pentru Premier League in Romania pentru urmatorii 3 ani, inclusiv sezonul 2018-2019. Medaru va avea responsabilitati strategice si operationale pe 13 piete, printre care Romania, Ungaria, Bulgaria, Serbia si Cehia, pentru a maximiza oportunitatile existente, dar si pentru a identifica noi segmente de dezvoltare pe zona de sport.

Inainte de a se alatura echipei de management Discovery, Mircea Medaru a acumulat o experienta de peste 15 ani in consultanta si management in zonele de achizitie de programe TV, productie, vanzari si marketing, atat la nivel national, cat si regional, in companii media precum Prima TV/SBS Broadcasting, TV Sport/ Realitatea TV si Pro TV/Central European Media Enterprises (CME). In cadrul echipei CME, Medaru a fost responsabil de dezvoltarea unui proiect in tarile ex-Iugoslave, de achizitionarea drepturilor de difuzare la nivel local si international pentru Sport.ro si Pro TV, si a fost implicat in procesul de rebranding al televiziunilor din portofoliul CME in Bulgaria.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *