Marketing Stiri

Discovery Networks isi consolideaza echipa de vanzari

15 feb. 2016 < 1 min

Discovery Networks isi consolideaza echipa de vanzari

Reading Time: < 1 minut

Andrei Grigorescu va conduce operatiunile de vanzari de publicitate pentru Europa Centrala si de Est ale Discovery Networks. El a fost numit Senior Ad Sales Director pentru Europa Centrala si de Est, incepand din februarie 2016. Din biroul de la Bucuresti, Grigorescu ii va raporta direct Victoriei Davies, VP, Country Manager pentru Europa Centrala si de Est, si va conduce operatiunile de vanzari de publicitate din regiune, coordonand inclusiv activitatea casei de vanzari Discovery Media din Romania. 

Grigorescu va superviza operatiunile Discovery de vanzari de publicitate pentru un portofoliu comercial alcatuit din 7 canale premium, ce acopera o gama diversa de genuri: non-fictiune, sport si lifestyle. In Romania, acest portofoliu include Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Eurosport 1, precum si National Geographic si Nat Geo Wild.

Inainte de a fi numit Senior Ad Sales Director pentru Europa Centrala si de Est, Grigorescu a ocupat in ultimii trei ani pozitia de Ad Sales and Commercial Director pentru Orientul Mijlociu si Africa de Nord, avand biroul in Dubai. Anterior relocarii sale acolo in 2014, el a coordonat operatiunile de vanzari de publicitate ale Discovery pentru Europa de Sud-Est, gestionand un portofoliu comercial de sase canale. Inainte de a se alatura echipei Discovery in 2010, Grigorescu a lucrat pentru alte companii de media, printre care si News Outdoor, o divizie a News Corp.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: