Stiri

Doi romani investesc 80.000 de euro in magazinul DressLikeHell

24 apr. 2015 < 1 min

Doi romani investesc 80.000 de euro in magazinul DressLikeHell

Reading Time: < 1 minut

Piata de fashion retail din Bucuresti se imbogateste cu un nou magazin multibrand, situat in centrul capitalei. DressLikeHell a fost deschis de catre doi antreprenori romani in urma unei investitii de 80.000 de euro.

Din suma totala, 30.000 de euro au fost investiti in amenajarea spatiului comercial, a carui suprafata este de 45 mp. Magazinul cuprinde articole vestimentare si accesorii din cele mai noi colectii Alexander McQueen, Michael Kors, Dsquared2 si Neil Barrett, valoarea stocului initial fiind de 50.000 de euro.

”Ne-am dorit sa lansam un magazin multibrand online, insa ne-am dat seama ca publicul din Romania are nevoie de un magazin fizic cu haine de lux premium la care sa aiba un acces facil. Ne-am deschis acest spatiu de pe calea Victoriei, in care am adus produsele designerilor nostri preferati, iar in viitorul apropiat, ne dorim sa aducem creatii exclusiviste, ca Moschino, Louboutin sau Prada”, declara Mara Barloiu, Fondator DressLikeHell.

Piesele vestimentare sunt selectate personal direct de la marile case de moda de catre proprietarii magazinului, Mara Barloiu si Hau Marius, incat sa se sincronizeze cu cele mai noi colectii ale creatorilor internationali. 

Designul noului magazin este unul actual, cu aspect industrial si a fost realizat de catre BP Design, o echipa de specialisti in arhitectura, urbanism, design de interior, graphic design si branding.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: