Marketing MarComm Stiri

Două noi beri în portofoliul Bergenbier

16 mai 2019 2 min

Două noi beri în portofoliul Bergenbier

Reading Time: 2 minute

Bergenbier și-a  extins gama de specialități cu două noi beri reprezentative stilului Bavarian Weissbier: Franziskaner Weissbier Naturtrüb și Franziskaner Weissbier Dunkel.

Cele două produse sunt deja disponibile în rețelele de retail și în comerțul tradițional.

Franziskaner Weissbier Naturtrüb 1Franziskaner Weissbier Naturtrüb este o bere germană, de culoare auriu închis, cu o aromă fructată de banane și condimentată cu note de cuișoare, în care hameiul este discret, fără a-și face simțită prezența.

Franziskaner Weissbier Dunkel 2Franziskaner Weissbier Dunkel are o culoare arămiu închis și păstrează notele originale ale Franziskaner Weissbier Naturtrüb, cu arome fructate de banană, condimente și citrice, dar adoptă de la malțul folosit culoarea roșiatică și adaugă berii note de nuci și caramel.

Franziskaner Weissbier este produsă de una dintre cele mai vechi berării din München – Bavaria, Spaten-Franziskaner-Bräu, încă din 1974. Franziskaner Weissbier este servită la 7 grade Celsius în paharul specific berilor Weissbier.

Bergenbier S.A. importă în România specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden, precum și berea mexicană Corona. Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, ALE, Fresh Lemon și Fresh Grapefruit – şi Noroc precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s și Löwenbrau. 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: