Lifestyle Stiri

O nouă bere în portofoliul URBB

3 iul. 2019 < 1 min

O nouă bere în portofoliul URBB

Reading Time: < 1 minut

United Romanian Breweries Bereprod (URBB) își mărește portofoliul de beri speciale „Timeless Collection” cu berea ”Weihenstephaner Vitus”, un sortiment nou de tip ”Weizen Bock” care completează gama ”Weihenstephan”, alături de ”Weihenstephaner Hefe Weissbier”.

”Weihenstephaner Vitus” a primit multiple premii internaționale și este la dispoziția publicului din România de la începutul lunii iunie. Berea este disponibil atât în Horeca, cât și retail, în varianta de sticlă nereturnabilă de 0,5l, și are un conținut de alcool de 7,7%, cu recomandare de servire la o temperatură de 8-10 °C.

Noua bere are un gust fructat dat de caisele uscate și aromele de citrice, cuișoare și banană. ”Weihenstephaner Vitus”poate fi savurată alături de o brânză puternică, carne roșie sau deserturi.

Berăria de Stat a Ținutului Bavaria, Weihenstephan este cea mai veche fabrică de bere din lume care a convins experți ai competițiilor internaționale de calitate a berii. Anul trecut a câștigat medalia de aur la categoria ”South German-Style WeizenBock Hell” din cadrul competiției ”European Beer Star 2018”, dar și medalia de aur la ”World Beer Awards 2018”, Germania.

Gama ”Timeless Collection” a producătorului URBB cuprinde mai multe mărci internaționale de bere, printre care: Guinness, Kilkenny, Grimbergen Blanche, Grimbergen Ambrée, Kronenbourg 1664 Blanc,  Angelo Poretti 4 Luppoli Original, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: