Marketing Stiri

O noua bere in portofoliul URBB1 min

22/06/2016 1 min read

O noua bere in portofoliul URBB1 min

Reading Time: 1 minut

Weihenstephaner Hefe WeissBierIncepand cu luna iunie, URBB isi extinde portofoliul prin adaugarea Weihenstephaner Hefe WeissBier, una dintre cele mai apreciate beri la nivel mondial.

Weihenstephaner Hefe WeissBier este o bere de grau nefiltrata, galben-aurie, cu note de scortisoara, fabricata in cea mai veche berarie activa din lume, Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephan sau Beraria de Stat Bavareza Weihenstephan.

Are un continut de alcool de 5.4% si este distribuita atat in retelele de magazine, cat si in horeca, in variantele de sticla nereturnabila de 0.33 l si butoaie de 30 l, pentru horeca.

A castigat medalii de aur in cadrul World Beer Awards in 2015, la categoria bere de grau – Bavarian Hefeweiss, International Beer Challenge 2015, World Beer Cup 2016 Award si Australian International Beer Award 2016.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE