Companii Stiri

Doua noi hoteluri se deschid in Romania

22/09/2015 2 min read

Doua noi hoteluri se deschid in Romania

Reading Time: 2 minute

Cel mai mare lant hotelier din Polonia si Europa Centrala, Orbis Hotel Group, isi extinde reteaua in Europa de Est, prin deschiderea a doua noi hoteluri in Romania in 2017.

Grupul va deschide primul ibis Styles din Romania, in Arad, si al doilea hotel Mercure, in Brasov. 

ibis Styles este un brand premium economic, iar Mercure este un brand midscale, non-standardizat, al grupului Accor. 

ibis Styles din Arad se va adauga portofoliului Orbis Hotel Group, incepand cu trimestrul al doilea din 2017 si va fi conectat la sistemul global de vanzari si distributie al AccorHotels. Noul hotel va fi primul operat sub acest brand in Romania.

Hotelul ibis Styles Arad va fi o constructie noua, se va clasifica in categoria de 3 stele si va oferi 72 de camere, un restaurant, un bar in lobby, o sala de sedinte si o sala multifunctionala pentru conferinte si evenimente. Hotelul va fi usor accesibil, fiind situat pe unul dintre cele mai importante bulevarde din Arad, Aurel Vlaicu, la 0,8 km de autostrada A1, la 8 minute de mers cu masina de Aeroportul International Arad si la 40 de minute de Aeroportul International Timisoara. ibis Styles Arad este detinut de FAB industry, membra a grupului Mr. FAB.

Mercure Brasov Hotel & SPA este cel de-al doilea hotel Mercure ce se va deschide in Romania si primul din afara Bucurestiului. Nol hotel va fi situat la marginea orasului, aproape de DN1, iesirea spre Bucuresti.

Deschiderea este programata pentru trimestrul al patrulea din 2017, dupa finalizarea constructiei noi, ce va avea 120 de camere. Noul hotel va dispune de un restaurant cu terasa, doua baruri, patru sali de conferinta si un centru de afaceri. Pentru divertisment si relaxare, noul Mercure va oferi oaspetilor sai o zona de wellness (sauna, hammam etc), SPA, centru de fitness si piscina. Viitoarea deschidere este rezultatul unui parteneriat de tip franciza, incheiat cu Barbati Invest Real Estate SRL.

Investitorul strategic al Orbis Hotel Group este operatorul hotelier AccorHotels, lider la nivel global.

Foto: © Eti Swinford | Dreamstime.com

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă