Stiri Tech

Programe gratuite de mentorat și cursuri tech pentru studenți și masteranzi

12 mai 2021 < 1 min

Programe gratuite de mentorat și cursuri tech pentru studenți și masteranzi

Reading Time: < 1 minut

Softbinator Technologies, companie de product development, specializată în designul, dezvoltarea și lansarea de produse software, a organizat Softbinator Labs, program de cursuri gratuite pentru studenții și masteranzii la început de drum profesional, care doresc să-și dezvolte abilitățile tech și să facă parte dintr-o companie IT de succes. Programul de anul acesta, demarat în luna aprilie, a înregistrat 57 de cursanți, aleși din peste 1350 de aplicanți.

„Programul Softbinator Labs reprezintă o oportunitate pentru participanți de a căpăta experiență practică cu tehnologii noi, utilizate în industrie. Mentorii Softbinator Technologies sunt bucuroși să împărtășească experiențele și cunoștințele acumulate, tinerilor care-și doresc o carieră în domeniul IT”, a declarat Daniel Ilinca (foto), CEO Softbinator Technologies.

Program de șase săptămâni

Softbinator Labs reprezintă un program de cursuri gratuite, desfășurate pe parcursul a șase săptămâni, dezvoltat de echipa Softbinator Technologies. În cadrul acestui program, cursanții au posibilitatea de a aprofunda oricare dintre tehnologiile – Java, .Net sau Front End, urmând ca apoi să pună în practică noțiunile învățate realizând un proiect individual sub atenta îndrumare a mentorilor. La finele programului Softbinator Labs, cei mai buni candidați vor avea posibilitatea de a continua această călătorie în cadrul companiei, pe posturi de programatori. 

Anul acesta, programul s-a desfășurat în perioada 3 aprilie – 8 mai și a cuprins 57 de cursanți, aleși din 1350 de persoane care au aplicat.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: