fbpx
Companii Stiri

Profi apasa pe acceleratie

25/03/2016

Profi apasa pe acceleratie

Profi Rom Food intentioneasa sa accelereze planurile de dezvoltare a retelei,  cu finantare atat din resurse proprii, cat si cu ajutorul unui imprumut in suma de 177 milioane de lei, de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si Raiffeisen Bank.

“Planul  Profi de afaceri pentru urmatorii trei ani, in egala masura optimist si realist, prevede un ritm de deschideri de cel putin 100 de magazine anual”, a declarat Dumitru Dragomir, directorul financiar al Profi Rom Food.

Recent au fost inaugurate doua magazine Profi la Targu Jiu, Jud. Gorj, si la Rucar, Jud. Arges, ambele functionand in formatul Standard. Magazinul din Targu Jiu are o suprafata totala de 950 mp si o sala de vanzari de 479 mp, in tip ce magazinul din  Rucar are o suprafata totala de 555 mp, sala de vanzari acoperind 379 mp.

Reteaua Profi are 382 de magazine care activeaza in 181 de localitati si peste 9500 de angajati.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE