Lifestyle Stiri

Netflix reia filmările pentru House of Cards

1 feb. 2018 3 min

Netflix reia filmările pentru House of Cards

Reading Time: 3 minute

Filmările serialului House of Cards au fost reluate după ce, în octombrie anul trecut, au fost oprite odată cu apariția primelor acuzații de hărțuire sexuală formulate la adresa actorului Kevin Spacey. La scurt timp după aceea, Netflix a întrerupt colaborarea cu starul american, protagonistul serialului House of Cards.

Din distribuția noii serii vor face parte, alături de Robin Wright, Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott și Boris McGive, actorii Diane Lane și Greg Kinnear.

Acesta va fi șaselea și ultimul sezon al producției originale Netflix.

Cine sunt cei doi actori care se alătură serialului?

Actrița Diane Lane a fost nominalizată la Academy Award, Golden Globe și Screen Actors Guild. A debutat cu A Little Romance, urmând o listă memorabilă de filme cunoscute, precum controversatul Unfaithful (fiind numită “Cea mai bună actriță” de către criticii de la New York Film, National Society of Film Critics și Academy Award®, Golden Globes și nominalizări la Screen Actors Guild), Under the Tuscan Sun, (nominalizare Golden Globe) Hollywoodland, Nights in Rodanthe, Must Love Dogs, A Perfect Storm, A Walk on the Moon (nominalizare la premiile Independent Spirit), Trumbo (nominalizare la SAG “Best Ensemble”) și Chaplin, printre multe altele. Lane a primit o nominalizare la premiile Emmy pentru rolul Lorenei din Lonesome Dove, fiind protagonist în patru filme regizate de către Francis Ford Coppola; The Outsiders, Rumble Fish, The Cotton Club și Jack și a jucat în debutul regizoral al lui Eleanor Coppola, Paris Can Wait. Înainte de a începe producția pentru House of Cards, Lane a avut un rol principal în seria The Ramonoffs.

Nominalizat la Academy Award și câștigătorul unui premiu Emmy, Greg Kinnear este actorul ce va putea fi văzut într-un trio de filme ce include Brand Banks regizat de Tom Shadyac, The Red Sea Diving Resort alături de Chris Evans și Ben Kingsley, producție regizată de Gideon Raff, dar și în următorul thriller Strange but True, alături de Amy Ryan. În plus, Kinnear regizează și joacă în The Philosophy of Phil. În ceea ce privește televiziunea, Kinnear poate fi urmărit în Philip K. Dick’s Electric Dreams. De asemenea, Kinnear mai este recomandat și de Same Kind of Different As Me, Brigsby Bear, HBO’s Confirmation, Little Men, The Kennedy’s, Rake, Little Miss Sunshine, As Good As It Gets, You’ve Got Mail, și Anchorman: The Legend Continues.

Serialul este produs de studiourile MRC (studiourile din spatele seriei Netflix Ozark). Producătorii executivi pentru House of Cards sunt Melissa James Gibson, Frank Pugliese, Robin Wright, David Fincher, Joshua Donen, Dana Brunetti, Eric Roth, Michael Dobbs și Andrew Davies.

Seria a fost creată de către Beau Willimon și produsă de Donen/Fincher/Roth, alături de studiourile MRC, pentru Netflix.

În 2013, House of Cards a devenit prima serie originală online și a primit nominalizări importante la Premiile Primetime Emmy. Seria a primit 53 de nominalizări la Emmy, cu șapte premii câștigate – inclusiv cel mai important Emmy pentru un serviciu de difuzare online, premiul lui David Fincher pentru “Outstanding Directing for a Drama Series.” House of Cards a fost nominalizat la șase premii Golden Globes și a câștigat două. Legendara serie a primit 11 nominalizări pentru Screen Actors Guild și a câștigat două premii; un premiu AFI; patru nominalizări la premiile Writers Guild, cu un premiu câștigat; două nominalizări la BAFTA; patru nominalizări la premiile Producers Guild; două nominalizări la premiile Directors Guild și un premiu Peabody, pe lângă alte distincții.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: