Lifestyle Stiri

DPH a publicat prima carte pentru copii scrisă de copii

14 iul. 2020 < 1 min

DPH a publicat prima carte pentru copii scrisă de copii

Reading Time: < 1 minut

25 de povești, scrise de copii cu vârste între 6 și 11 ani, au fost adunate într-un eBook de către Editura Didactica Publishing House, într-un demers de promovare a educației alternative, cu ajutorul cărților.

Provocarea editurii a fost lansată în luna iunie și peste 300 de povești de la copii din toată țara au fost trimise în cadrul concursului, iar 25 dintre acestea au fost culese și ilustrate dând viață acestui volum. 

Ideea proiectului a apărut odată cu analizarea rezultatelor unui sondaj al editurii, care a arătat că, pe perioada școlii online, materialele alternative au reprezentat o soluție pentru profesori și pentru părinți de a ilustra concepte teoretice, iar cărțile (93%), jocurile educative (75%) și experimentele (43%) au fost preferate pentru activitățile extrașcolare.

eBook-ul poate fi accesat gratuit aici.

Pe întreg parcursul lunii iulie, sub același concept – #EducațiaContinuăAcasă – pe pagina de Facebook a Editurii DPH zilnic, de la ora 17.00, cei mici sunt invitați să asculte o poveste citită de autori, actori, persoane publice sau creatori de conținut care s-au alăturat acestui demers de încurajare a lecturii. Totodată, pe tot parcursul lunii, Editura DPH oferă 50% reducere la orice titlu din portofoliu. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: