Antreprenori by eMAG Stiri Tech

Dragoș Anastasiu intră în acționariatul startup-ului Epic Visits

13 iul. 2021 < 1 min

Dragoș Anastasiu intră în acționariatul startup-ului Epic Visits

Reading Time: < 1 minut

Antreprenorul Dragoș Anastasiu se alătură startup-ului Epic Visits în calitate de angel investor și advisor prin Touring Eurolines SA (compania holding a grupului Eurolines), care devine acționar al companiei.

“Deși nu există o rețetă a succesului, sunt câteva trăsături pe care le consider esențiale atunci când vorbim de antreprenoriat: viziune, dedicare şi perseverenţă. Fondatorii proiectului Epic Visits împărtășesc această viziune și mă bucur să contribui la planurile globale de dezvoltare ale companiei.”

Dragoș Anastasiu, Președintele Grupului Eurolines România

Startup-ul de călătorii self-service Epicvisits.com, dezvoltat de antreprenorii Raluca Jianu, Mihai Bârsan, Bogdan Jianu și Emanuel Pasat, a început recent o campanie de crowdfunding pe SeedBlink, în cadrul unei runde totale de investiții în valoare de 150.000 de euro. Pe lângă Dragoș Anastasiu, din grupul de angel investors care s-au alăturat proiectului mai fac parte Adrian Țuluca (Propaganda Creative Marketing), Felix Tătaru (GMP Group) și Bogdan Tudor (StarTech Team).

Un hibrid între o agenție turistică și o platformă de rezervări, Epic Visits listează top 10% proprietăți cu un factor epic (design, poveste, priveliște, locație, experiență), oferind posibilitatea personalizării unei excursii prin intermediul unui configurator special Mix and Match.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: