Antreprenori by eMAG Stiri

Trei antreprenori români lansează prima platformă online pentru cazări tematice

28/05/2020 < 1 min read

Trei antreprenori români lansează prima platformă online pentru cazări tematice

Reading Time: < 1 minut

Raluca Jianu și Bogdan Jianu, co-fondatorii Ferestroika, primul muzeu imersiv al vieții de familie în comunism din România, împreună cu Mihai Bârsan, lansează acum un nou proiect, Epicvisits.com. Aceasta este prima platformă de servicii și rezervări online dedicată locurilor de cazare tematice și experiențelor găzduite de acestea. Echipa are ca obiectiv listarea a 1000 de spații, valoarea totală a investiției în primul an fiind estimată la 150.000 de euro.

Startup-ul a participat în 2019 în programul de pre-accelerare Step FWD, organizat de Codette și TechHub Bucharest, în parteneriat cu Google for Startups și susținut de Ambasada Statelor Unite în România.

Lansarea noului proiect are loc în două etape. Începând de astăzi, 28 mai, românii sunt invitați să recomande pe www.epicvisits.com locuri de cazare memorabile care impresionează prin design, poveste sau priveliște, urmând ca în această vară să fie disponibil și serviciul de rezervări online.

Pasionații de călătorii pot rezerva prin intermediul platformei un sejur într-un muzeu sau castel, într-o locație inspirată de un film, o carte sau o personalitate, într-o casă românească din lut sau amplasată într-un copac, într-o cameră de gheață sau sub apă, chiar și în aer liber, într-un cadru natural spectaculos.

Potrivit studiilor, peste 75% dintre consumatori au declarat că preferă să investească în experiențe decât în bunuri materiale.

Toate spațiile de cazare prezente pe Epic Visits sunt vizitate și validate de echipa proiectului, care vine în sprijinul proprietarilor și cu o serie de servicii de marketing, sales sau design, adaptate nevoilor individuale ale acestora. 

One Comment
  1. Radu Fusea

    Succes, dar nu este prima. Este deja pe piata Travlocals.com, de 6 luni si mai sunt cateva.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă