Companii Stiri

D’S Damat se redeschide in Plaza Romania

4 aug. 2015 < 1 min

D’S Damat se redeschide in Plaza Romania

Reading Time: < 1 minut

Magazinul D’S Damat din Plaza Romania a trecut printr-un proces de reconfigurare. Noul magazin, care s-a deschis pe 1 august, se afla in aceeasi locatie (la parterul mall-ului) si ocupa o suprafata de 190.76 de metri patrati.

De pe 1 august, clientii Plaza Romania pot beneficia din nou de gama de produse oferita de retailerul turc D’S Damat. Spatiul magazinului a fost reconfigurat, ocupand acum o suprafata de 190.76 de metri patrati.

D’S Damat, brandul detinut de compania turca Orka Group, a devenit, in doar patru ani de la intrarea pe piata romaneasca, lider pe segmentul de vestimentatie masculina, detinand in prezent zece magazine in cele mai mari centre comerciale din Romania. Inca din 2010, D’S Damat s-a remarcat prin cel mai bun raport calitate-pret al produselor vestimentare, devenind una din principalele optiuni pentru consumatorii din Romania in ceea ce priveste achizitionarea hainelor elegante, de tip business sau casual.

Printre persoanele publice din Romania care poarta vestimentatiile brandului se numara prezentatori de stiri, prezentatori de emisiuni de divertisment, actori si artisti. In 2015, D’S Damat continua strategia cu care a debutat pe piata din Romania, planuind deschiderea unor noi magazine in locatii premium, precum cele mai vizitate mall-uri din tara.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: