Companii Stiri

Seattle’s Best Coffee, la KFC

18 iul. 2016 < 1 min

Seattle’s Best Coffee, la KFC

Reading Time: < 1 minut

KFC_Seattle’s Best CoffeeKFC aduce in meniul din restaurante un nou brand de cafea, Seattle’s Best Coffee –o cafea mediu prajita, cu un gust unic si intens, datorat calitatii superioare a boabelor de cafea, 100% Arabica.

Noul sortiment de cafea este disponibil in opt variante, de la espresso, americano si white americano, la specialitati precum cappuccino, mocha, latte, caramel latte si vanilla latte, anunta FFC, intr-un comunicat de presa.

Seattle’s Best Coffee este disponibila in diferite tari din Europa – Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Germania, Finlanda, Norvegia si Danemarca, fiind acum prezenta si in România, in toate restaurantele KFC din tara.

Seattle’s Best Coffee este un brand cu o istorie de peste 40 de ani, fiind recunoscut pentru calitatea superioara, gustul intens si accesibilitatea pe care o ofera clientilor. De asemenea, Seattle’s Best Coffee este certificata Fairtrade.

„Pentru iubitorii de cafea, fiecare mic succes al zilei merita sa fie sarbatorit cu o cafea buna. De aceea am inclus in meniurile noastre unul dintre cele mai bune sortimente de cafea – Seattle’s Best Coffee, pentru a oferi clientilor nostri o optiune de calitate, la un pret accesibil”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

„Consumatorii isi doresc produse care ofera un raport bun calitate-pret, motiv pentru care suntem siguri ca parteneriatul cu Seattle’s Best Coffee va fi unul de succes. Prin intermediul acestui parteneriat punem la dispozitia clientilor nostri o cafea de calitate premium, cu un gust intens”, a adaugat Monica Eftimie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: