Stiri Companii Management

E.ON România are un nou director general

22 aug. 2019 2 min

E.ON România are un nou director general

Reading Time: 2 minute

Începând cu luna octombrie a acestui an, Manfred Paach, fostul CFO al companiei E.DIS, va fi numit CEO E.ON România. Manfred vine cu o experiență bogată care include câțiva ani la conducerea Boardului E.ON Bulgaria și o expertiză profesională valoroasă în distribuție și reglementare.

Manfred Paach îl va înlocui pe Frank Hadinjak, directorul general al E.ON România, care a decis să părăsească organizația, începând cu data de 30 septembrie, după mai bine de 15 ani de activitate în România.

Frank Hajdinjak
Frank Hajdinjak

“Venirea în România a fost cea mai bună decizie din cariera mea de până acum. Au fost 15 ani plini de provocări, în care am reuşit împreună cu colegii români să transformăm fostele companii de stat în companii competitive, orientate spre client, pregătite pentru noua lume a energiei. Aş putea spune după atâţia ani petrecuţi în România că sunt în mare parte şi eu român, iar E.ON România este copilul meu de suflet. Am găsit aici foarte mulţi profesionişti şi a fost o plăcere să muncesc cu ei, să avem rezultate bune pe o piaţă dificilă, în continuă schimbare. Le mulţumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi l-au oferit, nu aş fi reuşit fără ei. Acum, pentru mine este timpul unor noi provocări. Îi urez succes noului director general”, a declarat Frank Hajdinjak, actualul CEO E.ON România.

Frank Hajdinjak a făcut parte din echipa responsabilă de preluarea companiei de furnizare şi distribuţie a gazelor naturale, Distrigaz Nord, încă din anul 2004. La patru ani distanță a fost numit CEO al E.ON România, în această perioadă companiile E.ON de furnizare, respectiv de distribuţie, devenind primele companii integrate de gaze naturale şi energie electrică din ţara noastră.

Începând cu 1 octombrie, Cătălin Iordache, în prezent directorul general Axpo România, va prelua conducerea E.ON Energie România, devenind totodată şi directorul general adjunct al E.ON România.

Foto: © Sebastiangh | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: