Management Stiri

Nou CFO pentru Porsche Finance Group

2 feb. 2015 < 1 min

Nou CFO pentru Porsche Finance Group

Reading Time: < 1 minut

Andrei Constantinescu a fost numit Chief Financial Officer (CFO) al Porsche Finance Group, dupa ce a detinut functia de director al diviziei financiare si vice-presedinte al Porsche Bank, timp de cinci ani

In varsta de 35 de ani, Constantinescu preia atributiile lui Andreas Zöller, CFO Porsche Finance Group (PFG) si Director General al Porsche Leasing, care va primi noi atributii in cadrul grupului, devenind CEO al PFG Ucraina incepand cu luna februarie 2015.

“Este o provocare si o onoare totodata sa coordonez activitatea financiara a PFG in Romania, avand in vedere pozitia solida a grupului nostru pe piata locala si asteptarile pe care clientii nostri le au de la noi. Lucrez de aproape cinci ani in cadrul grupului, iar experienta de pana acum reprezinta o baza solida pentru aceasta noua etapa si asigura un transfer facil spre noile responsabilitati”, a declarat Andrei Constantinescu, noul CFO al PFG Romania.

Andrei a studiat stiinte economice la Academia de Stiinte Economice din Bucuresti, Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune si a completat educatia superioara cu un Masterat in Audit si Management Financiar la Universitatea Orleans din Franta. Acesta si-a inceput cariera in urma cu 15 ani lucrand in institutii financiare de renume, precum AIG Life France sau BRD Sogelease IFN. Este membru al ACCA, cea mai importanta organizatie mondiala a profesionistilor contabili si are cunostinte extinse in sisteme de contabilitate si financiare variate, inclusiv standardele IFRS, RAS, GAAP.  Andrei Constantinescu va lucra alaturi de David Gedlicka, CEO PFG Romania.

“Continui sa fiu foarte incantat de echipa tanara din Romania – inca de cand am preluat conducerea companiei, lucram foarte bine impreuna. Astfel, promovarea lui Andrei Constantinescu este un lucru natural si un mare castig pentru PFG”, spune Gedlicka.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: