Creativitate Digital MarComm Marketing Stiri

Echipa de jurnaliști de la ”România, te iubesc!” lansează un podcast

28 iun. 2019 2 min

Echipa de jurnaliști de la ”România, te iubesc!” lansează un podcast

Reading Time: 2 minute

Echipa ”România, te iubesc” formată din Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu și Rareș Năstase lansează podcastul ”România, știi bine”.

În fiecare joi, pe stirileprotv.ro și pe pagina de Facebook a emisiunii ”România, te iubesc!”, jurnaliștii vor vorbi amănunțit despre cele mai interesante subiecte dezbătute în emisiune și vor arăta dacă și în ce fel s-au schimbat lucrurile.

Reportajele ”România, te iubesc” au avut un adevărat impact, unele chiar au condus la  schimbarea legilor în țara noastră.

Cristian Leonte, prezentatorul emisiunii și moderatorul podcastului, va încerca să afle de echipa de jurnaliști cum au reușit să se documenteze, câte ore de filmare au fost necesare pentru ca un subiect să prindă viață și va arăta în premieră imagini nedifuzate până acum.

”Vara aceasta vă dăm întâlnire online, la podcasturile <<Romania, știi bine>>. Iar primul nostru podcast lămurește ce vă propunem: este vorba despre subiectul acestor zile, fetița de 8 ani luată din casa fostei familii de asistenți maternali care a crescut-o pentru a fi dată familiei care a adoptat-o legal. Subiectul, actual, va fi tratat de Paula Herlo cu toată exepriența ei de corespondent special, va fi pus în contextul anchetelor despre copiii abandonați și despre cei tratați cu neuroleptice în centrele de plasament, vom urmări traseul legal și vom discuta despre ce se poate face ca o astfel de situație, astfel de situații, să nu mai apară”, a precizat Cristian Leonte, prezentatorul emisiunii și moderatorul noului podcast.

Cristian Leonte și Paula Herlo au dezbătut subiectul adopțiilor din România în prima ediție a podcastului pe care îl regăsiți aici.

De aproape 11 ani, echipa ”România, te iubesc” oferă informații despre bogățiile țării și ce se întâmplă cu acestea, unde duce corupția, starea precară a sistemului medical, efectele și nivelul defrișărilor sau modul în care sunt tratați copiii din orfelinate.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: