Management Stiri

Edenred România deschide un birou la Cluj1 min

10/08/2016 1 min read

author:

Edenred România deschide un birou la Cluj1 min

Reading Time: 1 minut

Compania emitentă de tichete de masă și carduri preplătite pentru companii, Edenred România a inaugurat un birou în Cluj-Napoca.

Edenred România are zece consultanți de vânzări în zona centrală a țării, care asigură servicii de consiliere și vânzare pentru mai bine de 10.000 de companii client din această regiune. Echipa de consultanți a companiei a crescut local pentru a oferi cele mai bune servicii pentru salariații din regiune.

”Companiile și salariații din Cluj au fost printre primii care au făcut tranziția la tichetele de masă electronice, la scurt timp după lansarea cardurilor de masă Ticket Restaurant, anul trecut. Noul birou Edenred Cluj va ajuta echipa noastră să susțină companiile din regiune cu soluții moderne și eficiente financiar pentru a-și motiva și fideliza angajații”, spune Dana Sîntejudean, Director General Adjunct la Edenred România. 

În Cluj, peste 65% din top 50 companii folosesc tichetele emise de Edenred pentru a-și motiva salariații.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE